Aloe Vera Gel – prirodni lijek za mnoge tegobe.

aloe vera gel
Idealan napitak za zdravlje i osvježenje. Samo 50ml aloe vera gela je dovoljno za cijeli dan vitamina, minerala i hranljivih vlakana.

Aloe Vera Gel pije se kao napitak (oralna uporaba), djeluje dobrotvorno na mnogobrojne funkcije organizma. Kod lokalne upotrebe u obliku krema, sprejeva i kapljica, idealno je sredstvo za: njegu kože,  cijeljenje rana i opeklina, zaustavljanje krvarenja iz rana, kod bolova u zglobovima i mišićima, za njegu zubi i usne šupljine (upala desni, paradontoza, afte), njegu i bolesti očiju (konjunktivitis, mrena…) te alergija.

KAKO DJELUJE ALOE VERA GEL?

Potiče probavu, neutralizira povišenu želučanu kiselinu te na taj način smanjuje pečenje i bolove u želucu.

Regulira djelovanje gastrointestinalnih simbiotičnih bakterija, smanjuje gljivice, normalizira pH stolice, pomaže kod iritabilnog crijevnog sindroma, kolitisa, polipa u debelom crijevu, hemeroida,  proljeva i zatvorenosti.

Prodire kroz stijenku probavnog trakta, ispire štetne bakterije i čisti crijevne resice od naslaga.

Na taj način smanjuje upale i povećava apsorpciju hranjivih tvari.

JETRA I ŽUČ (aloe vera gel)

Poboljšava rad jetre, detoksicira je i regenerira.

Preporučuje se kao dodatna terapija kod bolesti žuči, ciroze jetre, akutnog i kroničnog hepatitisa te masne jetre.

ŠEĆERNA BOLEST (aloe vera gel)

Aloe Vera gel utjeća na rad gušteraće te ba taj način uravnotežuje razinu šećera u krvi, smanjuje oscilacije šećera (posebno važno kod bolesnika na terapijama inzulinom).

SRCE I KRVNE ŽILE (aloe vera gel )

Jača srčani mišić. Snižava razinu kolesterola u krvi i krvni tlak te smanjuje učestalost napada angine pektoris.

aloe vera gel
Pomaže kod kolitisa, proljeva, zatvora i sindroma iritabilnog kolona. Regulira probavu i kiselost želuca, pomaže kod žgaravice i bolova u trbuhu.

BOLESTI IMUNOLOŠKOG SUSTAVA (TUMORI, RAK, AIDS)

Aloe vera gel sadrži aktivne supstance koji pomažu u uništavanju tumora.

Više informacija o liječenju tumora pomoću Aloe Vera gela pročitajte na blogu: Liječenje tumora Aloe Verom po receptu oca Romana Zaga! Potiče imunološki sustav. Kao dopunska terapija, smanjuje štetne nuspojave kemo i radio terapije.

Čisti sok aloe djeluje antitumorski i antikancerogeno jer sadrži sastojke koji sprečavaju priljev krvi u tumor, a time i sam rast tumora (alfa faktor, blokira dotok krvi u rastući tumor, acemanan…)

ALERGIJSKE BOLESTI, ASTMA

Ublažava simptome astme i alergija (više o prirodnom liječenju Astme i alergije pročitajte ovdje…).

MOKRAĆNI PUTEVI I PROSTATA  (aloe vera gel) – Ublažava akutne i kronične upale, djeluje i na bakterije koje su otporne na antibiotike (npr. Escherichia Colli).

aloe propolis krema creme
Aloe Propolis krema za njegu kože i tretiranje kožnih oboljenja.

RESPIRATORNI ORGANI

Pomaže kod akutnih i kroničnih upala respiratornih organa (upala sinusa, ždrijela, glasnica, pluća itd.).

forever living aloe vera gel
Poručite Aloe Vera gel na Vašu kućnu adresu.

BOLOVI U ZGLOBOVIMA, REUMA, OSTEOARTRITIS, OSTEOPOROZA

Smanjuje upalu, crvenilo, bolove i oteklinu zglobova i mišića. Učinkovita je kod uganuća, nategnuća i upala tetiva, modrica…

Pomaže kod neuralgija, išijasa i glavobolje. U kombinaciji s organskim spojevima sumpora učinkovita je kod osteoporoze.

forever active hyaluronska kiselina
Hyaluronska kiselina sa uljem đumbira i kurkume, najbolje za Vaše zglobove.

Više informacija o kombinaciji Aloe Vera gela i organskih sumpora kod problema sa osteoporozom i sličnim poteškoćama, pročitajte u članku: Forever Freedom – sloboda pokreta!

BOLESTI OČIJU  (aloe vera gel )

U obliku kapljica za oči uspješno se upotrebljava kod upale očne sluznice (konjunktivitis), mrene, trahoma, glaukoma, keratitisa (upale rožnice), herpes simplexa…

NJEGA KOŽE I KOŽNE BOLESTI

Izvanredno vlaži kožu jer prodire do najdubljeg dermalnog sloja, pomlađuje kožu jer povećava stvaranje fibroblasta 8 puta brže nego je to normalno te na taj način ubrzava cijeljenje rana.

Izvanredna je za suhu, osjetljivu i oštećenu kožu; ublažava i otklanja staračke pjege po rukama i tijelu.

Oralnom primjenom u obliku napitka i lokalnom u obliku krema djelotvorna je kod psorijaze te raznih upalnih procesa na koži.

KAKO PREPOZNATI KVALITET PROIZVODA OD ALOE VERE?

Mnogo tvrtki u svijetu nudi razne proizvode od Aloe vere.

Međutim, većina tih proizvoda sadrži vodu kao glavni sastojak, a Aloe veru u minimalnim količinama, nedovoljnim za bilo kakav zdravstveni učinak.

Natpis “Aloe vera” na proizvodu uglavnom služi u marketinške svrhe, kako bi se poboljšala prodaja proizvoda.

Prilikom izbora kvalitetnog proizvoda i proizvođača obratite pozornost na sljedeće:

Imaju li proizvodi certifikat IASC (Međunarodni Aloe vera Znanstveni Savjet)?

Certifikat garantira vjerodostojnost deklaracije proizvoda, čistoću, visoku koncentraciju te ekološki uzgoj i kvalitetnu preradu Aloe vere.

Kakve sve certifikate ima proizvod (Kosher, Islam, FDA, jesu li proizvodi testirani na životinjama)?

Ako razmišljate o naručivanju Aloe vera gela, tada vam savjetujemo provjerenog proizvođača: Forever Living Products na 061/174-147

Forever Living Product je najveći svjetski proizvođać Aloe Vere koji proizvodi 92% svjetske proizvodnje aloe vere i ima zadovoljene sve kriterije kako se ne bi izgubila kvaliteta gela.

Njihovi napitci sadrže 98% čistog gela (srca same biljeke Aloe Vere) koji je stabiliziran sa prirodnim C vitaminom iz biljke papaje.

Forever Living Products je veleprodaja i nije moguće naručiti pojedinačne proizvode. Ako želite naručiti mjesečnu dozu Aloe Vera Gela i dodatno ostvariti popust od 15% tada vam savjetujemo da to napravite putem Forever Living Products  partner portala  na mail adresu: bioorgansko@gmail.com ili jednostavno pozivom na 061/174-147