Djevojke: Otišla doktoru sa bolovima u nozi, kad je napravio rez ostali u čuđenju.

djevojke estetska hirurgija

Djevojke: OTIŠLA JE DOKTORU SA BOLOVIMA U NOZI… KAD JE NAPRAVIO REZ, NIJE MOGAO VJEROVATI ŠTA JE IZAŠLO!

Mnoge djevojke se žele podvrgnuti estetskoj hirurgiji jer žele izgledati kao poznate ličnosti i slično. Ipak, za to su krivi mediji koji nameću izgled silikonskih, izoperisanih djevojaka sa nadogradnjama.

Nažalost, mnoge mlade djevojek žele tako izgledati, a ne znaju da je ljepše biti prirodan i svoj. Tako je Brazilka Andressa, željela da postane model i da ima veću zadnjicu.

Otišla je na tu operaciju i dobila je ono što je željela. Moramo napomenuti da s epodvrgnula ilegalnom zahvatu. Ubrizgan joj je didrogel i PMMA u bokove i bedra.

Nakon neog vremena je počela osjećati bolove u nogama i morala je posjetiti doktora. Bolovi su bili nesnošljivi, a utvrđeno je da se ubrizgani gel nije pravilno apsorbirao i da joj je samo uništio mišiće.

Stanje je bilo toliko ozbiljno da su doktori čak razmatrali opciju amputacije noge. Nakon raznih opearcija i tretmana, ona se oporavila i rekla je da ne smijemo sebe žrtvovati zbog ljepote i postati rob nametnutih stvari.

Andressa je sada model i napisala je knjigu o svom lošem iskustvu kako bi upozorila mnoge mlade djeovjke na posljedice.

Poznato je da u Brazilu postoje mjesta gdje se jeftino rade ti zahvati, naravno ilegalno, a to vas može dovesti u opasnost, ako ih prihvatite.

SAMO 2 SASTOJKA: PRVO NESTAJU PODOČNJACI, A ZATIM CIJELO TIJELO ZABLISTA (RECEPT)

5-38

Kombinacija ova dva prirodna sastojaka, pored toga što će očistiti vaš organizam od otrova, oko vas će napraviti nevidljiv imunološki štit.

kokosovo ulje
KOKOSOVO ULJE ekstra djevičansko, nabavite OVDJE

Pročitajte o dobrobiti kokosovog ulja za Vašu kožu, kako je njeguje i podmlađuje!

O višestrukoj ulozi maslinovоg ulja na zdravlje mnogo se pisalo, no važno je dodati da u kombinaciji s limunovim sokom ono postaje još snažnije oružje u borbi protiv virusa, bakterija, a telu vraća izgubljenu energiju.

Osim toga, organizam se kombinacijom ova dva sastojaka čisti od toksina, a prvi su rezultati vidljivi vrlo brzo. Naime, prvo ćete primetiti nestajanje velikih tamnih kolutova oko očiju, odnosno podočnjaka. Važno je samo da budete istrajni i ovu kombinaciju ispijate svakoga jutra kroz barem mesec dana.

PRIPREMA:

Ovaj zdravi “koktel” napravićete tako što pomešate 1 kašiku maslinovog ulja i 1 kašiku limunova soka (po mogućnosti domaćeg) i popijete ga na prazan želudac ujutro. Nakon toga možete normalno doručkovati.

Osim vraćanja snage telu i čišćenja toksina, poboljšaće vam se i probavni sustav pa ćete koristi imati i ako želite smršati. Imate li bilo kakvih probavnih tegoba poput zatvora, definitivno ćete ih se rešiti. Već nakon nekoliko dana upotrebe ovog zdravog eliksira osetićete promene koje će vas nadahnuti na pribegavanje zdravijem načinu života.

ALARMANTNO PRIZNANJE UZGAJIVAČA DUHANA: “Nitko u našoj kući ne puši jer znam što proizvodim, to je živi otrov”
duhan-pixabay-1

Cigarete poskupljuju a duhan se naveliko promovira kao zdraviji i jeftiniji u odnosu na cigarete. Da, duhan bi po pravilima trebao biti zdraviji, međutim u današnje vrijeme teško je bilo što uzgojiti bez otrova pa tako i duhan.

Sada je alarmantno priznanje u hrvatsku javnost plasirao i jedan uzgajivač Virginija duhana koji želi ostati anoniman, a koji je javnosti pobrojao sve otrove koje koristi u proizvodnji duhana. ‘Kad je duhan mali špricam ga protiv korova s klomazonom, poslije s fiziotropima (sredstvima protiv zaperaka), treće špricanje je sistemičnim sredstvima koja zaustavljaju rast stabljike i zaperaka, tako da se list deblja da bi duhan dobio na kilaži, prošle godine sam koristio Fastac – sistemični otrov za zlatice i lisne uši, još sam koristio i otrov Boxer, isto za uši. Svi ti otrovi prodiru u biljku, list to upija i ljudi potom to puše i truju se. Nitko u našoj kući ne puši jer znam što proizvodim, to je živi otrov.’

Na upit što bi bilo kad se ne bi špricalo, odgovorio je: “Duhan ne bi mogao obraniti od zaperaka, izgledao bi kao češer bora, jednostavno ga ne bi mogao brat. List ne bi imao kilažu niti kvalitetu, taj duhan je genetski modificiran, tu je doktor nauka sa fakulteta u Zagrebu, dr. Konzuplik koji je rekao da se taj duhan genetski modificira radi kilaže i kvalitete, da bi imao ‘pušačka svojstva’, tako to oni navode. Što se tiče Fastaca i Boxera, oba su štetna za zdravlje ljudi, ali smo prošle godine imali navalu lisnih uši i da nismo koristili sredstva, pojeo bi duhan kao gusjenica, kaže za globalcir.com, uzgajivač duhana čije se alarmantno upozorenje širi Hrvatskom!