Evo što doručkuju najproduktivniji ljudi

dorucak-masnoce

Evo što doručkuju najproduktivniji ljudi, Kao i oni koji imaju najviše energije.

Evo šokantnih informacija: ljudski mozak se sastoji od 60% masti. Ipak, prije nego što to uzmete kao još jedan izgovor zašto trebate konzumirati “hranu za mozak”, treba znati kako nisu sve masnoće jednako dobre.

Tamna čokolada, grčki jogurt il orah mogu se naći na toj listi dobrih masnoća, no kako bi vaš mozak savršeno funkcionirao cijeli dan, prednost dajte avokadu, lososu i tostu od batata. I to za doručak, jer upravo te namirnice za prvi jutarnji obrok odabiru najproduktivniji ljudi.

Pored ovih namirnica orašasti plodovi kao što su bademi, orasi, lješnjaci i kikiriki su takođe puni dobrih masnoća. Laneno sjeme je idealna zamjena za dobre masnoće ako recimo nemate ili ne možete kupovati lososa koristite laneno ulje kao najbolju zamjenu, najbogatiji i najjeftiniji izvor omega 3 i omega 6 masnih kiselina koje su potrebne Vašem tijelu a Vaše tijelo ih ne može proizvesti.

laneno ulje
KUPITE OVDJE

Avokado, jaja i losos puni su dobrih masnoća i oni osiguravaju oštrinu uma tijekom cijelog dana, dok je slatki krumpir pun protuupalnih i antioksidativnih tvari koji pomažu očuvanju svih moždanih funkcija. Također, slatki krumpir puno je bolji izbor od pšeničnog tosta, jer probavni enzimi pretvaraju pšenično brašno u glukozu, čime se povećava razina šećera u krvi.

Laneno ulje će vas jednostavno preporoditi