Po preporuci nutricionista: Do zdravog obroka za samo 5 minuta!

zdravog obroka

Po preporuci nutricionista: Do zdravog obroka za samo 5 minuta!

Užurbani način života rezultat je nedostatka vremena. S posla se vraćamo u potpunosti iscrpljeni, pa tko još ima vremena za višesatno kuhanje. Baš zbog toga prioritet je da jelo bude brzo pripremljeno. A, ako ste mislili da brzo i zdravo nikako ne idu zajedno, po preporuci nutricionista, pripremili smo vam recepte za zdrave obroke koje možete napraviti u samo 5 minuta.

Iskoristite namirnice koje imate

Sjetite se samo koliko ste puta za nedjeljni ručak jeli pečenu piletinu, i naravno često se dogodi da hrane ostane. Upravo piletina od prethodnog dana vam može biti dobra osnova za današnji petominutni zdravi ručak. Ostatke pečene piletine usitnite na male komadiće, dodajte u zdjelu sa zelenom salatom, maslinama, i avokadom. Začinite acetom balsamicom i maslinovim uljem te uživajte u zdravom i ukusnom obroku gotovom za svega nekoliko minuta. Piletinu možete kombinirati i s drugim povrćem koje imate u kuhinji. Izbor je na vama.

aloe vera nectar
Čisti Aloe Vera Gel. Bilo koji od naših proizvoda možete poručiti ovdje ili direktno na kontakt telefon 061/174-147

Caprese sendvič

Za ukusan i zdrav sendvič potrebno vam je jedno integralno pecivo razrezano na pola, mozzarella, rajčica, aceto balsamico, bosiljak i malo soli. Mozzarellu i rajčicu razrežite na fete, i posložite u pecivo, pospite s bosiljkom i mrvom soli te sve skupa začinite s malo aceta balsamica. Uživajte u rapsodiji okusa.

caprese

Zdrava tortilja

Za zdravu tortilju su vam potrebne tortilje, dimljena pureća šunka, zelena salata i senf. Posložite, zarolajte i uživajte u zdravom zalogaju.

Proteinski omlet

Jaja su jako bogata nutrijentima, esencijalnim aminokiselinama i vitaminima. Smatra ih se kompletnom hranom, odnosno to je jedina namirnica sa idealnim omjerom svih nutrijenata iz koje može nastati novi život. Omlet s purećom šunkom i skutom uz salatu pravi je primjer zdravog obroka prepunog proteina.