Prirodna pomoć i terapije kod učestalog mokrenja

učestalo mokrenje često

Prirodno riješenje učestalog mokrenja ovisi o uzroku. Ne postoji specifičan lijek za učestalo mokrenje koji se bez liječničkog recepta može dobiti u ljekarni.

d mannose dmanoza
D-Mannose u prahu. Prirodni lijek broj 1 u svijetu protiv svih urinarnih infekcija. Pronađite u svim Apotekama u BiH.

Kako biste dobili odgovarajući lijek bit će potreban pregled kod doktora koji će vam propisati poseban lijek ili vas preusmjeriti na daljnje pretrage kako bi se otkrilo što je točan uzrok učestalog mokrenja u vašem slučaju. Simptome možete ublažiti upotrebom posebnih čajeva ili promjenom prehrane.

  • Izbjegavajte napitke poput Coca Cole, kava i čajeva koji neće pomoći vašem stanju. Većina čajeva koji nemaju utjecaj na potencijalni uzrok povećanog mokrenja poslužit će isključivo kao diuretici što neće pomoći u vašem slučaju.
  • Hranite se namirnicama koje su bogate flavonoidimaselenomcinkom,biljnim hormonimavitaminima A, C i E. Namirnice ovog sastava pomoći će u jačanju vašeg organizma, a samim time i skratiti potencijalno trajanje neke infekcije. Osim toga konzumacija ovih namirnica će smanjiti rizik od nastajanja mioma i povećanja prostate.
  • Hranite se namirnicama koje su bogate vlaknima kako biste spriječili zatvor koji može biti potencijalni uzrok pritiska na mjehur.
  • Pokušajte smršavjeti i otkloniti višak masnoće na trbuhu koji može pritiskati mjehur.
  • Bez obzira na učestalost mokrenja, redovito praznite mjehur kako biste spriječili nastajanje infekcije zbog ustajale mokraće.
  • Prestanite pušiti jer cigaretni dim može dodatno pojačati intenzitet neugodnih simptoma.
  • Čajeve koje možete piti u slučaju mokraćne infekcije su čaj od koprive, brusnice, breze, peršina.
bioprostata kopriva prostata
BioProstata su najbolje biljne kapi za prostatu, uvećanje prostate, hroničnu upalu prostate i bešiku