Vjerujte prirodi… i kada je najteže

Dva moćna suplementa sa dalekog Bajkala, ovdje na Balkanu, postavljaju novi svjetski standard. Besprijekorni u pogledu čistoće i kvaliteta, potpuno prirodni, pružaju nam mogućnost da se, tokom njihovog korišćenja, uvjerimo u snagu sopstvenog organizma oslobođenog otrova, radionuklida i slobodnih radikala. Mnogo više od uspiješne prevencije, oni podstiču sve korisne životne funkcije. U instant formi koja omogućava njihovo lako korišćenje, odmjereni i blagotvorni, namijenjeni su svim članovima porodice.

BIOČAGA je 100% čist, sublimirani, liofilizovani ekstrakt gljive čage dobijen specifičnim, originalnim postupkom ekstrakcije, bez visokih temperatura i hemijskog tretiranja koji bi promijenili ekstraktovani sadržaj u odnosu na njegov prirodni oblik u živoj gljivi.

Čaga (Inonotus Obliquus) je gljiva koja se prema pisanoj svjetskoj farmakopeji koristi preko 2 milenijuma. Zbog neospornih ljekovitih svojstava od strane FDA (SAD) kvalifikovana je kao dodatak ishrani, a od WTO (Evropa) i u farmakopeji Ruske federacije, je registrovana kao ljekovita gljiva, koja se koristi u medicinske svrhe. Sa više od 300 korisnih jedinjenja i elemenata ima dejstvo ne samo na pojedine organe i funkcije, već i na cijeli ljudski organizam.

Posebno na:

 • -Čišćenje organizma od otrova i radionuklida
 • -Imunitet (antimikrobno, antibakterijsko i antiviralno dejstvo koje uključuje i virus HIV-a, virus Zapadnog Nila, hepatitisa, herpesa, gripa…)
 • -Digestivni trakt (čir na želucu i dvanaestopalačnom crijevu, gastritis, opstipacija, grčevi, diskinezija žučne kese i crijeva, polipoza želuca i crijevnog trakta…)
 • -Profilaksu i tretman malignih bolesti
 • -Dijabetes i intolerancija na glukozu (preddijabetes) Snižava šećer za 15-30%
 • -Astenije, uključujući stanja poslije operacija, povreda i teških bolesti
 • -Nervni sistem (moždani udar, pamćenje, stres, depresija, nesanica, hronični umor…)

BIOČAGA je u vidu praha koji se brzo rastvara u vodi i na taj način jednostavno konzumira.

biočaga dar prirode
Poručite ovaj proizvod ovdje.

BIODIHIDROKVERCETIN je liofilizovani dihidrokvercetin (taksifolin) dobijen iz korijena i prizemnog dijela dugovječnog, gorostasnog ariša, gdje se nalazi u iskoristljivoj koncentraciji od oko 2%. Ovaj proizvod sadrži preko 99% čistog taksifolina otvorenog lanca, u nanoobliku i svojim kvalitetom prevazilazi postojeće svjetske standarde.

Dihidrokvercetin (taksifolin) je još 50-tih godina 20-og vijeka prepoznat kao najefikasniji antioksidant bez kontraindikacija. Efikasno, već kod koncentracije od 0,00001% neutrališe slobodne radikale koji direktno utiču na nastanak: ateroskleroze, karcionoma, dijabetesa, alchajmerove bolesti, parkinsonove bolesti, mutacije DNK, katarakte, starenja…
Čisti krvne sudove od holesterola, triglicerida i plakova smanjujući viskoznost krvi. Istovremeno ojačava zidove krvnih sudova i stimuliše razmjenu materija preko njih, što se posebno uočava kod kapilara.

Preporučuje se kod:

 • -Bolesti kardiovaskularnog sistema (ateroskleroza, ishemijska bolest srca, fibrilacija srčanih pretkomora, varikozne vene, povišen pritisak…)
 • -Bolesti digestivnog trakta (hronične bolesti jetre, sprječavanje nastanka ciroze, čir, gastritis)
 • -Onkoloških bolesti
 • -Bolesti disajnih organa (pneumonija, hronični i opstruktivni bronhitis, alergijski rinitis, bronhijalna astma…)
 • -Bolesti lokomotornog sistema (artritis, diskopatija, spondiloza, upala tetiva, sportske povrede, displazija kuka, gonatroza…)
 • -Neuropsihijatrijskih oboljenja
 • -Bolesti urogenitalnog sistema (erektilna disfunkcija, hiperplazija prostate, cistitis, pijelonefritis, uretritis…)

BIODIHIDROKVERCETIN je jednostavan za upotrebu. Dozirnom kašičicom koja ide sa ambalažom, stavlja se pod jezik. U 13 grama standardnog pakovanja ima oko 180 doza.

biodihidrokvercetin
PORUČITE OVDJE